رفتن به نوشته‌ها

موزه فیزیک در دانشگاه QUEENSLAND استرالیا

previous arrow
next arrow
Slider

موزه فیزیک ، مجموعه ای بسیار ارزشمند است که توسط گروه فیزیک دانشگاه کوئینزلند در سال 1911  و با انتصاب توماس پارنل، شروع به کار کرده است. در این زمان دانشگاه کوئینزلند در گاردن پوینت ، در نزدیکی مجلس پارلمان و باغهای گیاه شناسی در بریزبن واقع شده بود ، جایی که هم اکنون بخش اعظم QUT در آن واقع است. با وجود گذشت زمان طولانی ، بسیاری از ابزار و مجموعه های ارزشمند، زنده نگه داشته شده است. ، هسته اصلی مجموعه موزه فیزیک را ابزارها ، کتاب ها و یادگاری هایی از فیزیکدانان تشکیل می دهند.

این مجموعه همچنین عتیقه های با برنز درخشان و چوب ماهون درخشان ، مجموعه ای از نمونه های موارد مدرن اما به همان اندازه منسوخ مانند قوانین اسلایدهای مارپیچی ، پانچ کارت رایانه و برگه هایی از حافظه هسته مغناطیسی کامپیوتر را نیز در خود جای داده است. پیشرفت علم و فناوری در قرن گذشته به حدی سریع بوده است که اکثر دانشجویان هرگز چنین چیزی را ندیده اند و بسیاری از آنها از وجود این وسایل ، غافل هستند.

 ابزار و وسایل موجود هر کدام به دلایلی جذابیت های خاص خود را دارند. بعضی از آن ها این نظر جالب هستند که نشان می دهند قبلاً این ابزار ها چگونه کار می کردند و بقیه فقط ابزار آموزشی هستند. موارد دیگری نیز وجود دارند که دارای مفاهیم سیاسی هستند . مثلا یک منطقه به ابزارها و دستگاه های الکترونیکی ساخته شده توسط استرالیا اختصاص یافته و به عنوان نوعی یادبود برای یک صنعت شکوفا است . با این حال ، بسیاری از موارد نمایش داده شده فقط ابزارهایی هستند که به دلیل روشی که توسط آن اصول فیزیکی نشان داده شده اند ، یا به دلیل مهارت در ساخت آن ها ، جالب هستند.

این مجموعه ، همچنین سعی دارد کتاب ها ، کاتالوگ ها و کتابچه های راهنمای مربوطه را که اغلب در کتابخانه هایی که ظرفیتشان رو به تکمیل است ، دور انداخته می شوند را حفظ کند. انجمن فارغ التحصیلان ، که هر دو سال یک نمایشگاه کتاب برگزار می کند ، بسیاری از کتاب ها و کاتالوگ های ارزشمند مرجع را به این موزه اهدا کرده است.

وجود یک موزه فیزیک بسیار جذاب است . حفظ موارد موجود،  یک تلاش ارزشمند است و دانشجویان از مطالعه یا حتی دیدن آنها سود می برند. همچنین ، پس از مرمت و بازسازی  فضای نمایشگاه

دسترسی دانشجویان و عموم آسان تر شده است و این امکان بوجود آمده که از آخرین فناوری های دیجیتال برای کمک به تفسیر و توضیح تخصصی وسایل موجود ، استفاده شود.

منبع : https://physicsmuseum.uq.edu.au/

منتشر شده در دسته‌بندی نشده

اولین باشید که نظر می دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *